Kunstgras aanleg Vleuten

Kunstgras Vleuten

Het gras is groener aan de overkant, is wat de buren zeiden nadat kunstgrasvleuten.nl bij ons de tuin gerenoveerd hadden!

kunstgrasvleuten.nl is uw specialist voor kunstgras in de regio Utrecht. U kan het bij ons gemakkelijk bestellen en een snelle levering verwachten.

Het maakt niet uit of u kunstgras nodig heeft voor u tuin, terras, speeltuin of schoolplein. Kunstgrasvleuten heeft voor u het juiste product om door het hele jaar een mooie uitstraling te geven. Vraag online jouw Offerte voor kunstgras aan en ontvang geheel vrijblijvend een indicatie van de kosten!

Kunstgras laten aanleggen voor
Elk soort kunstgras heeft een net iets andere werking, zo zit er verschil in hoogte, dichtheid en de val dempbaarheid. Wij staan zowel telefonisch als per mail voor u klaar om hierover meer te vertellen. U kunt natuurlijk ook gewoon het doel hieronder van uw kunstgras aanklikken om de mogelijke soorten te zien!

Bij een zwembad
in de tuin
in de tuin
in de achtertuin
in de Voortuin
Voor Sportvelden
Voor Hockeyvelden
Voor Tennisvelden
Voor Voetbalvelden
Voor Huisdieren
Voor Kantoor
Voor Balkon
Voor Vlonder
Voor Dakterras
Voor speeltuinen

Kunstgras laten aanleggen
Wij bieden een kunstgras legservice aan. Wij werken met zorg en aandacht aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het geheel perfect wordt opgeleverd.

Tijdens het kunstgras leggen
Tijdens het leggen van kunstgras, dragen wij ook zorg voor het wegwerken van de oude matrialen. Onder andere de volgende stappen komen aan bod:

Oude materialen/graszoden afvoeren
Ondergrond stabiliseren en draineren
Zandbed aanbrengen
Stabilisatie doek aanbrengen (dit vergroot de draagkracht)
Randen op maat snijden en afwerken
Verschillende grasmatten verbinden
Nadat de aanleg van het gras is voltooid, nemen wij de toekomstige onderhoudswerkzaamheden met u door.

Materialen kunstgras
Indien u het gras zelf geheel of gedeeltelijk wilt leggen, dan wordt het gras bij u geleverd met alle benodigde materialen. Voordat u begint met het leggen van de graszoden, kunt u de kunstgras leginstructie aandachtig doorlezen en onderstaande video bekijken. Bij vragen neemt u contact op met ons.

Soorten kunstgras

Charming PU Kunstgras
Intence PU Kunstgras
meilleur PU Kunstgras
Subtil PU Kunstgras
Facile 35Kunstgras
Jolie 35 Kunstgras
Multiplay PU Kunstgras
Tendre 40 Kunstgras
Facile 45 Kunstgras
Jolie 45 Kunstgras
Naturelle PU Kunstgras
Finesse de luxe PU Kunstgras
Magnifique 52 Kunstgras
Recycle 40 Kunstgras
<

Meer nieuws

Schilderwerk Apeldoorn

  SchilderwerkApeldoorn.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Apeldoorn en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Apeldoorn start met een

Schilderwerk Breukelen

  SchilderwerkBreukelen.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Breukelen en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Breukelen start met een

Schilderwerk Enschede

  schilderwerkenschede.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Enschede en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Enschede start met een

Schilderwerk Hilversum

  schilderwerkhilversum.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Hilversum en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Hilversum start met een